پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق شمالی کشور (۱۳ تیر ۱۴۰۳) پرستاران از دولت آتی چه مطالباتی دارند؟ اعلام نتایج امتحانات نهایی دانش‌آموزان، ۱۶ تیرماه | امکان اعتراض تا ۲۰ تیر سومین همایش بزرگ "خانواده باشکوه" در مشهد برگزار شد | مشارکت ۵۲۵ مادر در پویش "نذر یک فرزند" طی سه سال مجازات قتل در تصادف رانندگی+ جزییات چند نکته مهم درباره بار زائران در فرودگاه‌های جده و مدینه نجات ۸ شهروند مشهدی از میان دود آتش‌سوزی (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کشف ۴۰۰ کیلوگرم مواد روانگردان شیشه اعترافات تکان دهنده درباره قتل پدر ثروتمند دادگاه رسیدگی به پرونده رستمی‌صفا برگزار شد پرونده عجیب قتل فجیع نوجوانی که در برابر شیطان مقاومت کرد گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد پدروپسر مامورنما در مشهد به دام افتادند (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کلاهبرداری با ترفند نرم افزار رایگان آموزش ارز دیجیتال (۱۲تیر ۱۴۰۳) گلابی؛ میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد» خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور ۵۰ درصد کودکان ایرانی بدخواب شده‌اند | ۳ فاکتور مهم شیوع ۳۶ درصدی اختلال خواب در کودکان تهرانی سرکه سیب؛ فراورده‌ای که برای کاهش وزن مفید است وزیر آموزش‌وپرورش: امسال به جذب ۱۷۶ هزار معلم نیاز داریم | واریز معوقات معلمان، در دست اقدام جزئیات اسیدپاشی در آلمان + فیلم
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۵ اثر مثبت و منفی کلافگی

  • کد خبر: ۸۹۷۳۸
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
۵ اثر مثبت و منفی کلافگی
بسیاری از ما می‌دانیم احساس خستگی چگونه است؛ به‌خصوص زمانی که دچار سرماخوردگی، تب یا سایر بیماری‌های ویروسی می‌شویم. اگر شما هم احساس خستگی و بی حالی روزانه دارید و از دلایل آن اطلاعی ندارید، خواندن این مطلب را توصیه می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از ما احتمالاً در بعضی از مراحل زندگی دچار کلافگی می‌شویم؛ مخصوصاً این که در دوران قرنطینه کرونا هستیم. دورهمی ها، مسافرت و فعالیت‌های ما به شدت کاهش پیدا کرده اند. به همین دلیل احساس کلافگی و خستگی در ما افزایش پیدا می‌کند. شاید در ظاهر این خستگی خیلی آسیب زننده به نظر نرسد، اما افرادی که مدام بیرون از منزل بوده اند، و حالا مجبورند که در خانه باشند، بیشتر از بقیه تحت تاثیر قرار می‌گیرند و ممکن است همین موضوع از جنبه‌های مختلفی روی زندگی آن‌ها تاثیر گذار باشد. در این قسمت پنج اثر منفی و مثبت مربوط به خستگی و کلافگی این دوران را به شما معرفی خواهیم کرد:

۱. سردرگمی

خستگی ممکن است عاملی برای انجام یک کار منفی باشد و حس سردرگمی را در شما بالا ببرد. به عنوان مثال مشغول شدن با عوامل حواس پرتی مثل کار کردن با موبایل در شما افزایش پیدا می‌کند.

این حواس پرتی‌های موقعیتی ممکن است به یک وضعیت مزمن تبدیل شوند که بسیاری از رفتار‌های مشکل زا را نیز ایجاد می‌کنند. حتی ممکن است برای بعضی از افراد باعث ایجاد اعتیاد هم باشد. به همین دلیل است که در این دوران بسیاری از افراد دچار مشکلات روحی می‌شوند.

۲. کاهش سلامت ذهن

کاملاً طبیعی است که شما هم اکنون احساس کلافگی داشته باشید. کلافگی می‌تواند دلیلی برای نگرانی باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که کلافه بودن یعنی سلامت ضعیف ذهن،  افسردگی و اضطراب. افرادی که به راحتی کلافه و خسته می‌شوند، معمولاً زندگی را معنا دار نمی‌بینند. آن‌ها از مدرسه، دانشگاه، محل کار و دیگر اقدامات ناامید و خسته می‌شوند.

۳. پرخاشگری

شاید به نظرتان برسد که خستگی مشکل بسیاری از افراد است که آن را تجربه می‌کنند، اما خستگی تنها مشکل موجود نیست، بلکه می‌تواند عاملی برای پرخاشگری باشد. همین پرخاشگری‌ها بسیاری از مشکلات را برای افراد ایجاد می‌کنند.

۴. تغییر مثبت شخصیت

البته همین خستگی و کلافگی می‌تواند جنبه‌های مثبت هم داشته باشد. گاهی اوقات باعث می‌شود که افراد وارد چالش‌های جدید و راه حل‌های تازه شوند و حس کنجکاوی در آن‌ها بیدار گردد. در نتیجه نگاه تازه‌ای به زندگی بیاندازند و حس قدرت و سلامت دوباره در آن‌ها افزایش پیدا کند؛ بنابراین همیشه نمی‌توان از آن اثرات منفی را برداشت کرد.

۵. پیدا کردن معنا در زندگی

شاید یکی از جالب‌ترین جنبه‌های کلافگی، مرتبط با پیدا کردن معنا در زندگی باشد. این افراد معمولاً به دلیل به چالش کشیده شدن، با اتفاقات مختلفی مواجه می‌شوند و ایدئولوژی‌های مختلفی را مطالعه می‌کنند. همین موارد ممکن است به آن‌ها کمک کند که معنای زندگی را بهتر بفهمند، قدر داشته‌های خود را بیشتر بدانند و به انجام کار‌هایی بپردازند که اصلاً قبلاً حاضر به انجامشان نبودند. همچنین ممکن است بیشتر از قبل به مذهب خود گرایش پیدا کنند و خلاصه همه کار‌هایی را به انجام برسانند که به معنا و مفهوم زندگی شبیه‌تر است.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->